Disklejmer

Singlca.si primarno ni le vodič po trailih, ampak skupnost. Skupnost vseh ljubiteljev gorskega kolesarjenja. Namen singlca.si strani je predvsem ozaveščanje slovenske MTB skupnosti, da trejli niso samoumevni ter spodbujanje k širitvi legalnih MTB poti.

V vsak trejl je vloženo precej ur dela, zato spoštuj trejl in njegove gradnike. Pridruži se lokalni skupnosti pri urejanju in ne bit p#zda, ki samo fura 🙂11222188_10153041878367677_2027815619703345389_n

Hkrati se trudimo najti tudi način, da bi se vzdrževalcem in graditeljem trejlov vsaj delno povrnile vse vložene ure dela. Vizija ostaja, da singlca.si postane mesto, kjer bo lahko vsakdo, ki nima časa ali volje pomagati pri urejanju trejlov, prostovoljno finačno podprl lokalne organizacije s simboličnimi donacijami .

*Vožnja po trailih in njene posledice so lastna odgovornost posameznega kolesarja, Singlca.si za njih ne odgovarja. Z vpisom na singlca.si se strinjaš, da si seznanjem s slovensko zakodajo o kolesarjenju v naravi ter da se zavedaš, da so v naravi živali in pohodniki, zato boš upošteval in v splošnem sledil navodilom.